fbpx

Barbackapad

Barbackapad

Söker du efter en fin barbacka pad? I så fall har du kommit helt rätt. Vi säljer Christ barbackapad och barbackasadlar i lammskinn. Barbackapad med lammskinn är täta vi har barbacka pad med en bra tryckfördelning när du sitter på hästen. Våra barbackapad och främjar hästens blodcirkulation genom att den fördelar trycket på hästryggen när du rider på den. På så sätt är våra barbackapads bekväma även för hästen när det är dags för en ridtur.

Välj Christ barbackapad när du vill ge din häst en skön och komfortabel ridtur!

Våra barbackapad i garvat lammskinn är alla ekologiskt framställda i Christs eget garveri. Därför kan vi garantera kvalitet och ekologisk hållbarhet på alla våra barbackapads. För oss är det viktigt att kunna erbjuda ekologiska barbackapads, som gör minsta tänkbara avtryck på klimatet. Eftersom våra barbackapads säljs i lammskinn så är de varma, bekväma och miljövänliga för både ryttare och häst.

Horsedream saddlepads Special-offers-1 Barbackapad

Skaffa sköna barbackapad

Har du ridit i både vanlig hästsadel och i en barbackapad så vet du vilken stor skillnad det är. Det är en stor skillnad på mjukhet, rygg- och sittkomfort. Våra barbackapad har ingen sadelbom och är därmed mer skonsamma för hästen som du rider. Christ barbackapad är formbara och blir mer bekväm för hästen. Även för dig som ryttare är en barbacka pad från oss skön och bekväm och erbjuder en fin ridtur, särskilt när det är lite kallt ute så erbjuder de en värme och mjukhet som gör ridturen till en underbar upplevelse. Fram- och bakvalv på våra barbackapads ger både dig och din häst stort stöd vid ridningen.

För hästen är en barbackapad mer skonsam än en vanlig sadel. Sadlarna kan vara för stora, för små och kan skava när en ryttare sitter på den. En barbackpad däremot formar sig efter hästens mank. En barbackapad med får- eller lammskinn ger bästa tänkbara tryckfördelning, vilket inte en sadel kan erbjuda. Skulle det vara så att du behöver en sadel till hästen vid din ridtur, så kan vi även erbjuda Christ schabrak och sadelpads i olika design och längd. Våra sadelpads och Christ schabrak ger en bra stötdämpning mellan sadel och häst och gör så att sadeln känns skönare för hästen vid en ridtur. Även för dig som rider hästen med en sadel, gör Christ schabrak eller sadelpad det mer bekvämt för dig att sitta ner på ryggen.

Välj 5 olika barbackapads

Vi har flera olika slags barbackasadlar. De är:

  1. Christ Basic Plus barbackapad. Dessa är våra ursprungliga och enklare modeller med störst rörelsefrihet för dig som rider.
  2. Christ Premium Plus barbackapad i äkta lammull. Dessa barbackapad har knästöd och ger därför ett extra stöd. Den passar alla hästar som har en hög eller lång manke. Välj mellan vit/svart eller antracitgrå/svart barbackapad.
  3. Premium Plus XH i äkta lammull. Denna barbackapad har ett utrymme för alla hästar som har en extra hög manke. Samtidigt som den ger ett mycket bra stöd för dig som rider hästen.
  4. Christ Iberica Plus barbackapad. Detta är en spansk barbackapad som har ett högt fram- och bakvalv, som på så sätt blir mycket stabil för dig som rider hästen. Välj mellan vit eller svart barbackapad.
  5. Christ Cloud Spezial barbackapad. Den ger mer struktur och påminner mer om en sadel och ger stöd som om du red på en vanlig hästsadel. Samtidigt är den mer bekväm för din häst, är mjukare och erbjuder en bättre tryckfördelning över hästens rygg när du rider på den. Den är helfodrad med lammull undertll och har storlekarna Full/Large, Medium/Ponny och Shetland.

Alla våra barbackapads har en mycket fin design. Välj mellan färgerna mörkbrun, svart/mörkbrun, naturvit/mörkbrun och Antracitgrå/Grafit barbackapad. De kommer utan stigbyglar, vilket är själva den ursprungliga meningen med en barbackapad. Utan stigbyglar får nämligen din häst mer rörelsefrihet och du får en större utmaning att rida på din häst. En barbackapad är väldigt skön för hästen samtidigt som du får just det stöd för ridturen som du behöver. Den utmanar dig att rida utan stigbyglar vilket gör att du kan träna andra muskler och får en annorlunda ritt med din häst.

Vill du ändå ha en barbackapad med stigbyglar kan du enkelt lägga till dem. Det kan vara bra om du känner dig osäker på ridning med en barbackapad och för alla nybörjare i ridning så kan det vara en fördel att rida på en barbackapad med stigbyglar. När du sedan känner dig säkrare i ridningen med din häst kan du sedan ta bort stigbyglarna. Så fäster du stigbyglar på din barbackapad; fäst stigbyglarna i D-ringar på din barbackapad.

Ta kontakt med oss och berätta vilken slags barbackapad som du önskar! Vi har snabba leveranser och erbjuder bara barbacka pads av hög kvalitet!

sv_SESwedish
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro