fbpx

Sadelgjordar

SADELGJORDAR

Christ Lammfelles sadelgjordar ur Horsedream serien är alla och handgjorda av äkta lammull på sidan mot hästen. Den motsatta sidan av sadelgjorden är gjord av kraftigt och slitstarkt twilltyg som står emot hård smuts länge.

Spännena på sadelgjordarna är gjorda av rostfritt stål och är därför väldigt hållbara. Genom att lammullen är i direkt kontakt med hästens hud, omfamnar Christs sadelgjordar ömt hästen. Sadelgjordarna har andasfunktion och jämnar ut temperaturskillnader.

Även i varma temperaturer, sprids svetten väl och hästen håller sig torr i sadelgjordsområdet. Christs sadelgjordar passar också väl till hästar med känslig hud, eftersom de är gjorda av lammull har de en antibakteriell effekt. Lammullshöjden är ca 30 mm.

Våra Horsedream sadelgjordar är anatomiskt formade och finns för både engelsk och western. Våra korta och långa sadelgjordar för dressyr-, hopp- och fälttävlanssadlar finns i olika modeller för att tillgodose de olika behoven och speciella fysiska funktionerna.

Våra Horsedream cinches/ lammullswesterngjordar anpassade för westernsadlar, har blivit speciellt designade för att tillgodose de särskiljande egenskaperna av western ridning och de behov och fysiska funktioner hos westernhästar.

SADELGJORDAR ENGELSK

Horsedream saddlepads 6661_62 Sadelgjordar  Horsedream saddlepads 6664_64-Contour-girth-Anthracite-Natural Sadelgjordar  Horsedream saddlepads 6669_64 Sadelgjordar  Horsedream saddlepads 6666_62-Contour-girth-long-black-natural Sadelgjordar

WESTERNGJORDAR

Horsedream saddlepads 6678_77 Sadelgjordar  Horsedream saddlepads 6678_62 Sadelgjordar

Horsedream saddlepads Tillbutiken-1 Sadelgjordar

sv_SESwedish
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro