fbpx

Sadelpaddar

SADELPADDAR

Våra Christ Lammfelle högkvalitativa sadelpaddar av äkta lammull ger både ryttaren och hästen glädje i många år. Den funktionella designen tillåter optimal passform att harmonisera med sportig elegans. Eftersom det är möjligt att fixera padden till sadeln förhindrar det obekvämt glid. Det försäkrar också maximalt skydd av hästens rygg.

Varje hästs rygg är unik, vilket är därför våra sadelpaddar kommer med och utan lammullskant baktill och också i olika storlekar. Djupet på lammullen är normalt ca 30 mm.

HALF PADS

Horsedream saddlepads 5120_64-Black-Anthracite-Halfpad-Standard-edging Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 5102_12-White-Natural-Halfpad-Ultra Sadelpaddar

Våra half pad sadelpaddar av högkvalitativ äkta lammull och med lammullskant baktill erbjuder också extra stabilitet för sadelpadden och på samma gång en fin dekoration som tilltalar ögat. Halfpad sadelunderlägg finns också i modellen utan lammullskant baktill. Det är inga problem alls att använda dessa enkla half pads utan lammullskant under olika sadlar med olika sitsstorlekar.

SADELPAD FRITID/IBERISKT

Horsedream saddlepads 5792_62-Black-Natural-Quantum Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 5790_72-Brown-Natural-Portuguesa Sadelpaddar

Med våra unika fritids sadelpaddar också passande iberiska/spanska sadlar blir det dubbelt så roligt för häst och ryttare. Undersidan av padden är handgjord med mjuk äkta lammull och hjälper till att minimera trycket på hästens rygg. Översidan är gjord av slitstark och hållbar bomullstwill.

Alla sadelpaddar har fickor för våra speciella kompositskuminlägg. Dessa kan användas för individuell tillpassning så att sadelpadden sitter bekvämt på hästens rygg efter dess passform. Ryttaren kan då reagera snabbt och flexibelt till varje fysisk förändring i hästen och anpassa sadelpadden vid behov. Ett extra plus är tillägget av sadelpaddens extra starka nylonskydd vid sadelgjorden för att förhindra skav.

SADELPAD FÖR BOMLÖSA SADLAR

Horsedream saddlepads 5212_72-Brown-Natural-Champ-bomlos Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 5512_62-Black-Natural-Special-bomlos Sadelpaddar

Våra speciella sadelpaddar anpassade för bomlösa sadlar har en unik form och är halvfodrade eller helfodrade med äkta lammull till en höjd av 30 mm vid sits och 15 mm vid kåporna, som försäkrar att ryttaren är nära hästen. De har fickor för våra kompositskuminlägg för individuell tillpassning.

SADELPAD FÖR CHRIST BARBACKAPADDAR

Horsedream saddlepads 6380xh_72 Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 6385_72 Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 6380_72-1 Sadelpaddar  Horsedream saddlepads 5212_62-Black-Natural-Champ-bomlos Sadelpaddar

Vi har matchande special sadelpaddar för våra barbackapaddar/barbackasadlar, Basic Plus & Premium Plus, Premium Plus XH, Iberica Plus och Special Plus. Med speciella fickor för kåporna på barbackapadden. Sadelpaddarna kan säkras genom att lägga in kåporna och de passar perfekt på hästens rygg. Tack vare sadelpaddarnas terapeutiska effekt, hjälper de till att reducera trycket och stimulera blodcirkulationen.

Horsedream saddlepads Tillbutiken-1 Sadelpaddar

sv_SESwedish
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro