fbpx

Välkommen till vår Werner Christ Horse shop

Upp till 12 mån räntefritt. Fri frakt. 30 Dagars Öppet Köp. 1 Års Produktgaranti.

Vi säljer Werner Christ högkvalitativa läder- och fårskinns-/lammskinnsprodukter för häst och ryttare. Barbackasadlar, sadelpaddar, schabrak och tillbehör för engelskt, western och iberiskt. Dessa produkter kombinerar äkthet, funktionalitet, kvalitet och hantverk med de senaste trenderna. För att tillgodose de olika behoven som hästar och ryttare har, har Werner Christ gett kärleksfull uppmärksamhet till detaljer i utvecklingen av modellerna. För vår serie av speciella barbackapaddar och olika vojlocks , sadelpaddar och schabrak är det möjligt att optimera praktiska funktioner av alla våra modeller, och det betyder att ryttaren nu kan sitta ännu närmare sin häst. TILL BUTIKEN.

Werner Christ är ett prisbelönt, tyskt, familjeägt företag med världsomfattande distribution och ett välkänt varumärke världen över med fokus på det bästa materialet, hållbarhet och modernitet. Werner Christs äkta, naturliga merino lammull är valt för dess täthet, längre hår och mjukhet för hästens bekvämlighet och produceras i Werner Christ Horse eget garveri som är det modernaste i världen och utan föroreningar. Produkterna produceras genom en medicinsk garvningsprocess, varsamt garvade med endast EU-produkter under ekologiska förhållanden.

Kika in i butiken och upptäck Werner Christs nya kollektion!

La Selle produktserie

Vi saluför även speciellt utvalda produkter från tyska, familjeägda sadelmakeriet La Selle med hantverk av exklusivt läder, såsom cavesons/kapsoner, tyglar and longerlinor, samt lyxiga saddle cloths and treeless saddles. Med La Selles filtsadlar Standard och Premium av fårull, upptäcker du balans och förfinar din ryttarupplevelse!

Nya produkter

Kolla alla våra nya produkter
Horsedream saddlepads IMG-1402 Hem

FREE INSTALLMENTS

Invoice and partial payments up to 12 MONTHS, with Svea Webpay

SHOP NOW

Horsedream saddlepads 6323_262-Natural-Iberica-Plus Hem

A NEW COLLECTION OF BAREBACK PADS

Choose From A Variety Of Models

SHOP NOW

Horsedream saddlepads 5790_62-Black-Natural-Portuguesa Hem

100 % NATURAL, ORGANIC WOOL

FREE SHIPPING over EUR 49,5

1 ÅRS PRODUKTGARANTI

30 DAGARS ÖPPET KÖP

200 KR I VÄLKOMSTRABATT

SHOP NOW

Horsedream saddlepads Bomlos-sadel-gra Hem

BOMLÖS SADEL & KAPSON!

Popular products

Check all of our products
Select your currency
EUR Euro
en_GBEnglish