fbpx

Frågor & Svar

Frågor & Svar

Varför är Christ-produkterna så speciella?

Alla Christ produkter är tillverkade av det finaste, renaste lammskinn och lammull och görs med högsta kvalitetskrav. Lammull har ett högt terapeutiskt värde för det främjar cirkulationen och är temperaturbalanserande.

Lammull minskar sadeltryck och förhindrar uppkomsten av sår. Dessutom är lammull inte en grogrund för virus och bakterier, och det neutralisera syror och lukter samt är naturligt smutsavvisande. Fårskinn och lammull är lättskött och slitstarkt. Alla produkter är praktiskt utformade för att enkelt klara normal tvätt i maskinen och även torktumling!

Alla Christs produkter i Horsedream-serien har producerats av Christ Lammfelle i Tyskland under stränga kvalitetskontroller, av ett garveri som har vunnit ett stort antal utmärkelser för miljöskydd och har etablerats med högt anseende sedan 1954.

Vad är så speciellt med lammull?

Lammull är en naturprodukt, har full andningsförmåga, är lämplig för både sommar- och vinterbruk och är utmärkt ur hygiensynpunkt eftersom det är naturligt bakterieresistent. Christ lammullsprodukter har noggrant skapats för att vara mycket lätta att sköta och involverar om något, mindre arbete än hästprodukter tillverkade av andra ämnen.

Lammullets mjukhet mot hästens hud kommer att hjälpa hästen att känna sig bekväm, ta bort eventuella påtryckningar från sadeln och uppmuntra hästen att röra sig fritt. Det kommer att bidra till att förhindra svettning eller skav, och hjälpa hästen i sin förmåga att utföra och svara på ryttarens begäran. Hästen känner bara vad du vill att den ska känna, dvs dig som ryttare och inte ojämnt tryck från utrustningen.

Hur lättskötta är Horsedream-produkterna?

Att rida hästar gör att saker blir smutsigt och svettigt. Du behöver bara vädra lammullsprodukterna och lätt tvätta dem i tvättmaskin i 30 grader på ylletvätt och torktumla efteråt. Vi rekommenderar starkt att du använder vårt rengöringsmedel för fårskinn. Om du inte vill torktumla, kan du istället sträcka ut produkten platt för att torka. Omforma produkten flera gånger genom torkningsprocessen. Glöm inte ta bort inlägg före tvätt.

Hur snabbt får jag min leverans?

Leveranstiden är normalt 5-7 vardagar inom Sverige. De festa produkter är beställningsvaror och skickas från centrallagret spårbart direkt till kund. Längre leveranstid kan förekomma om just din färg eller storlek är tillfälligt slut hos leverantören. Du kontaktas i så fall om det. OBS! pga Covid-19 effekter förekommer längre leveranstid. Du får besked via email om beräknad tid.

Skickar ni inom hela Norden/ Skandinavien?

Ja, faktiskt skickar vi inom hela EU, fraktfritt och spårbart.

Hur gör jag om jag ångrar köpet eller vill byta en produkt?

Du har hela 30 dagars öppet köp och ångerrätt! Kontakta mig alltid om du vill byta eller skicka tillbaks produkten. Du får en fraktsedel mailad och lämnar in produkten hos närmaste DHL-ombud. Varan måste vara oanvänd i originalförpackning annars nekas retur eller byte. Harmony Horse står för returfrakten.

Vad gör jag om produkten går sönder?

Som kund har du alltid reklamationsrätt och Harmony Horse erbjuder 1 års produktgaranti. Gäller dock inte normal förslitning. Om din produkt gått sönder, lagas den eller byts ut. Kontakta mig på info@relationshipbasedartofriding.com innan du skickar tillbaks produkten för att få fraktsedel. 

Hur får jag välkomstrabatten?

I butiken poppar en ruta upp där du kan lämna din e-postadress. Då får du ett email med en rabattkod som du skriver in i kassan. Du får också info om nya produkter, erbjudanden och kampanjer. Du kan avregistrera närsomhelst.

Hur beställer och betalar jag i onlinebutiken?

Du kan betala via Swish (i Sverige), Paypal, banköverföring eller via Svea Webpay faktura eller räntefri delbetalning. Du lägger din beställning i shoppen. Kontakta mig omgående om du skulle ha tekniska problem. Du kan även ringa in eller emaila din beställning. Glöm ej uppge betalningssätt och ev. personnummer. info@relationshipbasedartofriding.com Tel: +46 703900057. Du handlar alltid fraktfritt i butiken.

Share this post

sv_SESwedish
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro