Köpvillkor

Allmänna villkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos Horsedream.nu. Genom att acceptera dessa villkor, bekräftar du att du är över 18 år. Skulle Horsedream.nu lida någon skada eller förlust till följd av en transaktion gjord av en minderårig, förbehåller Horsedream.nu sig rätten att begära ersättning för sådana förluster från föräldrar eller vårdnadshavare för barn som har orsakat någon beställning. Bedrägerier polisanmäls.

Vid inköp av varor samtycker köparen att använda produkterna endast för avsett ändamål. All annan användning kommer att orsaka köparen att ta fullt ansvar för förlust eller skada på grund av missbruk av produkterna. Horsedream.nu tar inget ansvar för hantering av produkterna.

Horsedream.nu förbehåller sig rätten att ändra priser, regler och villkor. Kund ansvarar för att granska dessa villkor.

Beställning kan göras online i shoppen, via e-post till anneli@dansamedhastar.nu eller per telefon 0703-90 00 57.

Priser

Alla priser som visas på Horsedream.nu är inklusive moms och i svenska kronor. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och tryckfel. Du handlar alltid fraktfritt i butiken.

Orderbekräftelse

När Horsedream.nu har mottagit din beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse med ett ordernummer via e-post. Var noga med att skriva en korrekt e-postadress. Om en felaktig e-postadress har angivits, kan inte din order behandlas. Om du inte fått någon orderbekräftelse, vänligen kontakta mig via e-post anneli@dansamedhastar.nu

Frakt

Alla beställningar som görs hos Horsedream.nu är fraktfria och skickas inom hela Norden. Du får ett e-post meddelande med spårlänk när dina varor är skickade.

Leveranstid

Produkterna på Horsedream.nu är beställningsvaror med en leveranstid på normalt ca 5-7 vardagar. Längre leveranstid kan förekomma under hög belastning hos leverantören eller om en vara är tillfälligt slut. Är varan tillfälligt slut hos leverantören, meddelas detta omgående på e-mail och då gäller en längre leveranstid.

Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med den faktiska frakten tur och retur samt en hanteringsavgift om 250 SEK. Vid eventuellt outlöst paket, bifogas speditörskvitto på den faktiska frakten på debiteringsfakturan. Bedrägerier och fuskbeställningar polisanmäls.

Ångerrätt / Öppet köp

Horsedream.nu erbjuder 30 Dagars Öppet köp!

Du får utöva din ångerrätt endast om varan är oanvänd i oförändrat och säljbart skick. Den ska returneras i originalförpackning. Om produkten är använd (lagd på hästen utan skydd) görs ett värdeminskningsavdrag på den, alternativt nekas retur. Du får pengar tillbaka för varan minus värdeavdraget enligt lag. Återbetalning sker inom 14 dagar till angivet bankkonto.

Vid byte och ångrat köp betalar du som kund returfrakt. Du som kund ansvarar för varan tills dess att vi har mottagit den så skicka alltid rekommenderat.

Kontakta alltid butiken via e-post för korrekt returadress och returetikett innan varan returneras: anneli@dansamedhastar.nu

Returpaket får ej skickas mot postförskott, företagspaket eller med bussgods. Meddela vilken transportör som används. Returfrakt eller ”Åter avsändaren” får ej användas. Vid åverkan på produkten nekas retur.

Reklamation

Om du har fått fel vara eller en trasig vara ska du kontakta mig  och skicka tillbaks produkten inom 10 dagar. Produkten byts ut och en ny skickas till dig.

Produktgaranti

Horsedream.nu erbjuder 1 års produktgaranti på alla produkter. Garantin gäller inte normal förslitning. Vid godkänd reklamation, lagas produkten, alternativt skickas en ny. Meddela alltid via e-post innan du skickar tillbaks varan. Reklamationen kan inte skickas mot postförskott.

Skador/Försvunna paket

Upptäcks skador på paketet ska det omedelbart anmälas till postkontoret/transportföretaget och en skadeanmälan ska göras. Hämta inte ut ett skadat paket. Om skadan inte upptäcks förrän vid öppnandet av paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, ska det omgående kontaktas och en skadeanmälan göras.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala på flera olika sätt:

√ Betal-/kreditkort via Paypal

100 % säkerhet. All information är krypterad med SSL och butiken kan inte se din kontoinformation. Paypal erbjuder köparskydd och är känt som världens säkraste och största betalsystem online. För att skydda dig mot identitetsstöld skickas en bekräftelse till dig via e-post efter ditt köp. Du behöver inte ha ett Paypal-konto utan kan betala som Paypal-gäst.

√ SveaWebPay Faktura:

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalnings-anmärkningar. Samtliga fakturor är av Horsedream.nu överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift på 29 kr läggs på. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

√ SveaWebPay Delbetala:

Vi erbjuder räntefri delbetalning. Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet när som helst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information. Du måste vara folkbokförd i Sverige för att delbetala.

3 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 95 kr, Aviavgift 29 kr

6 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 195 kr, Aviavgift 29 kr

12 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 295 kr, Aviavgift 29 kr

√ Banköverföring

Du kan betala via banköverföring. Via banköverföring registreras din betalning samma dag eller dagen efter. Välj detta betalningsalternativ i kassan och gör en manuell inbetalning till angivet kontonummer.

√  Swish

Betala snabbt genom att Swisha beloppet som kommer in omgående. Välj detta betalningsalternativ i kassan och betala manuellt till angivet swishnummer.

Om du gör din beställning via e-post eller telefon kan du betala via Banköverföring, Swish eller Faktura. För faktura behöver du uppge ditt personnummer. Fakturor hanteras av Sveawebpay.

 

INTEGRITETSPOLICY

Observera att Horsedream.nu upprätthåller länkar till andra webbplatser som en service för våra besökare. Om du besöker dessa webbplatser bör du granska integritetspolicyn på dessa webbplatser. Horsedream.nu tar inget ansvar för policy och praxis av dessa platser.

Horsedream.nu behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Din e-postadress och dina kunduppgifter lämnas aldrig ut till tredje part och vi skickar aldrig spam.

Du behöver inte registrera något konto för att handla hos Horsedream.nu utan du kan välja snabbkassan och fylla i dina uppgifter. Du kan skapa ett konto hos Paypal om du vill och inte redan har det, så behöver du aldrig ange din information igen oavsett webbplats du handlar på via denna betalningsleverantör.

Personnummer behöver endast anges vid faktura- och delbetalning.

 

Upphovsrätt – Copyright

All information på denna webbplats är skyddad enligt upphovsrättslagen. All kopiering eller användning av bilder och text utan skriftlig tillåtelse från Horsedream.nu är förbjuden enligt lag. Överträdelse polisanmäls.

Webbutik:

www.horsedream.nu

Kontakt:

Email: anneli@dansamedhastar.nu

Tel: 0703-900 057 (begränsad telefonsupport)