Köpvillkor

Allmänna villkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos Harmony Horse hästbutik. E-butiken drivs av Relationship based Art of Riding. Genom att acceptera dessa villkor, bekräftar du att du är över 18 år. Skulle butiken lida någon skada eller förlust till följd av en transaktion gjord av en minderårig, förbehåller Harmony Horse sig rätten att begära ersättning för sådana förluster från föräldrar eller vårdnadshavare för barn som har orsakat någon beställning. Bedrägerier polisanmäls.

Vid inköp av varor samtycker köparen att använda produkterna endast för avsett ändamål. All annan användning kommer att orsaka köparen att ta fullt ansvar för förlust eller skada på grund av missbruk av produkterna. Harmony Horse tar inget ansvar för hantering av produkterna.

Harmony Horse förbehåller sig rätten att ändra priser, regler och villkor. Kund ansvarar för att granska dessa villkor.

Beställning kan göras online i shoppen, via e-post till anneli@dansamedhastar.nu eller per telefon 0703-90 00 57.

Priser

Alla priser som visas på Harmony Horse är inklusive moms och i svenska kronor. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och tryckfel. Du handlar alltid fraktfritt i butiken.

Orderbekräftelse

När Harmony Horse har mottagit din beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse med ett ordernummer via e-post. Var noga med att skriva en korrekt e-postadress. Om en felaktig e-postadress har angivits, kan inte din order behandlas. Om du inte fått någon orderbekräftelse, vänligen kontakta butiksinnehavare via e-post anneli@dansamedhastar.nu

Frakt

Alla beställningar som görs hos Harmony Horse är fraktfria och skickas inom hela EU. Du får ett e-post meddelande med spårlänk när dina varor är skickade.

Leveranstid

Produkterna på Harmony Horse är beställningsvaror med en leveranstid på normalt ca 7 vardagar. Längre leveranstid kan förekomma under hög belastning hos leverantören eller om en vara är tillfälligt slut. Är varan tillfälligt slut hos leverantören, meddelas detta omgående på e-mail.

Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med den faktiska frakten tur och retur samt en hanteringsavgift om 250 SEK. Vid eventuellt outlöst paket, bifogas speditörskvitto på den faktiska frakten på debiteringsfakturan. Bedrägerier och fuskbeställningar polisanmäls.

Ångerrätt / Öppet köp

Harmony Horse erbjuder 30 Dagars Öppet köp och fri retur!

Du får utöva din ångerrätt endast om varan är oanvänd i oförändrat och säljbart skick. Den ska returneras i originalförpackning. Om produkten är använd (lagd på hästen utan skydd) görs ett värdeminskningsavdrag på den, alternativt nekas retur. Du får pengar tillbaka för varan minus värdeavdraget enligt lag. Återbetalning sker inom 14 dagar till angivet bankkonto.

Vid ångerrätt/byte skickar du tillbaks varan kostnadsfritt efter att ha fått fraktsedel av oss på mail. Du som kund ansvarar för varan tills dess att vi har mottagit den.

Kontakta alltid butiken via e-post för returetikett innan varan returneras: anneli@dansamedhastar.nu eller 0703-9000057. Varan får inte returneras på annat sätt. Vid åverkan på produkten nekas retur.

Reklamation

Om du har fått fel vara eller en trasig vara ska du kontakta butiken och skicka tillbaks produkten inom 10 dagar. Produkten byts ut och en ny skickas till dig.

Produktgaranti

Harmony Horse erbjuder 1 års produktgaranti på alla produkter. Garantin gäller inte normal förslitning. Vid godkänd reklamation, lagas produkten, alternativt skickas en ny. Meddela alltid via e-post innan du skickar tillbaks varan för returkvitto. Reklamationen kan inte skickas på annat sätt.

Skador/Försvunna paket

Upptäcks skador på paketet ska det omedelbart anmälas till postkontoret/transportföretaget och en skadeanmälan ska göras. Hämta inte ut ett skadat paket. Om skadan inte upptäcks förrän vid öppnandet av paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, ska det omgående kontaktas och en skadeanmälan göras.

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala på flera olika sätt:

√ Betal-/kreditkort via Paypal

100 % säkerhet. All information är krypterad med SSL och butiken kan inte se din kontoinformation. Paypal erbjuder köparskydd och är känt som världens säkraste och största betalsystem online. För att skydda dig mot identitetsstöld skickas en bekräftelse till dig via e-post efter ditt köp. Du behöver inte ha ett Paypal-konto utan kan betala som Paypal-gäst och i valfri valuta.

√ Svea Checkout

Betala med kort via Svea Checkout.

√ SveaWebPay Faktura:

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Harmony Horse överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift på 29 kr läggs på. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

√ SveaWebPay Delbetala:

Vi erbjuder räntefri delbetalning. Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet när som helst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information. Du måste vara folkbokförd i Sverige för att delbetala.

3 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 95 kr, Aviavgift 29 kr

6 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 195 kr, Aviavgift 29 kr

12 månaders delbetalning, 0 % ränta, Startavgift 295 kr, Aviavgift 29 kr

√ Banköverföring

Du kan betala via banköverföring. Via banköverföring registreras din betalning samma dag eller dagen efter. Välj detta betalningsalternativ i kassan och gör en manuell inbetalning till angivet kontonummer.

√  Swish

Betala snabbt genom att Swisha beloppet som kommer in omgående. Välj detta betalningsalternativ i kassan och betala manuellt till angivet swishnummer. Swish finns endast i Sverige.

Om du gör din beställning via e-post eller telefon kan du betala via Banköverföring, Swish eller Faktura. För faktura behöver du uppge ditt personnummer. Fakturor hanteras av Svea Webpay.

 

INTEGRITETSPOLICY

Observera att Harmony Horse upprätthåller länkar till andra webbplatser som en service för våra besökare. Om du besöker dessa webbplatser bör du granska integritetspolicyn på dessa webbplatser. Harmony Horse tar inget ansvar för policy och praxis av dessa platser.

Harmony Horse behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Din e-postadress och dina kunduppgifter lämnas aldrig ut till tredje part och vi skickar aldrig spam.

Du behöver inte registrera något konto för att handla hos Harmony Horse utan du kan välja snabbkassan och fylla i dina uppgifter. Du kan skapa ett konto hos Paypal och inte redan har det, så behöver du aldrig ange din information igen oavsett webbplats du handlar på via denna betalningsleverantör.

Personnummer behöver endast anges vid faktura- och delbetalning.

 

Upphovsrätt – Copyright

All information på denna webbplats är skyddad enligt upphovsrättslagen. All kopiering eller användning av bilder och text utan skriftlig tillåtelse från Harmony Horse är förbjuden enligt lag. Överträdelse polisanmäls.

Webbutik:

www.harmonyhorse-hastbutik.se

Kontakt:

Email: anneli@dansamedhastar.nu

Tel/sms: 0703-900 057 (begränsad telefonsupport)