fbpx

Om oss

Om oss

Vi är ett litet familjeföretag inriktat på hästars välbefinnande med produkter för hästens skull och som dessutom är hållbara och miljövänligt framställda. lHarmonyhorse-hastbutik erbjuder produkter och produktinformation för Christ Lammfelle/ Werner Christ Horse högkvalitativa lammskinnsprodukter med äkta lammull. Vårt sortiment omfattar barbackapaddar/ barbackasadlar, sadelpaddar , benskydd, svansskydd, sadelgjordar och tillbehör för varje häst och ryttare från prisbelönta Christ Lammfelle i Tyskland.

En svensk studie har visat att fårskinn/lammull ger bästa tryckfördelning, därför är Christs högkvalitativa produkter ett självklart val – för hästens skull!

Horsedream saddlepads Special-offers-1 Om oss

Vi erbjuder :

  • Fri Frakt
  • 1 Års Produktgaranti
  • 30 Dagars Öppet Köp
  • Räntefri Delbetalning upp till 12 månader
  • Välkomstrabatt
  • Fri borste och tvättmedel med på köpet med våra barbackapaddar
  • Kvalitet, Kunskap & Personlig Service

Våra ultimata barbackapaddar kan användas istället för en vanlig sadel och tillåter din häst full rörlighet och bekvämlighet, samt hjälper hästar med problemryggar och ryttaren med sitsträning.

Christ Barbackasadlar sätter en ny standard när det gäller ridkänsla och ridterapi. Tester som utförts av oberoende expertryttare och ridterapeuter har bekräftat de positiva egenskaperna och effekten av dessa barbacka-paddar för ryttaren och hästen. Närheten till hästen ger en stark sammankoppling där du väl känner hästens värme och rörelser.

Christ barbackapaddar är idealiska för inridning av unghästar, för hästar med känslig rygg, för att förbättra ryttarens sits och balans, för hästar med sadelproblem, för hästar som ska börja arbeta efter konvalesens/skada och naturligtvis för ren glädje att rida barbacka med nära kontakt med hästen.

Horsedream Barbackapaddar/barbackasadlar/fårskinnssadlar och tillbehör har tagits fram av Christ Lammfelle i Tyskland under stränga kvalitetskontroller, av ett garveri som är välkänt för sina lätta och hållbara fårskinns- och lammullsprodukter. De har vunnit många utmärkelser för miljöskydd, är självförsörjande och producerar noll föroreningar.

Christ Barbackasadlar är ekologiskt tillverkade av 100 % Merino lammull och görs till högsta kvalitetsspecifikationer. Barbacka-paddarna är skickligt utformade för att ge maximal komfort för häst och ryttare. De är smidiga, lätta att ta hand om och mycket slitstarka.

Lammullsprodukter är mycket slitstarka och lätta att hålla rena för de ger inte en grogrund för virus och bakterier. De neutraliserar syror och lukter, är naturligt smutsavvisande, har förmåga att transportera bort fukt och är därför hygieniska i alla bemärkelser.

Lammull används på grund av dess tätare ull och har ett högt terapeutiskt värde. Ullen främjar cirkulationen och är temperaturbalanserande. Det minskar sadeltrycket, är stötdämpande och förhindrar utvecklingen av sår.

Fårskinnsprodukterna har utformats för att enkelt klara normal tvätt i maskinen vid låga temperaturer.

Obs! Inte ett enda får eller lamm slaktas för sitt skinn eller sin ull, utan är en restprodukt i slaktproduktionen för kött.

NYHET är att vi tagit in hästprodukter av tyska sadelmakeriet La Selle. Inom kort kommer vi saluföra deras filtsadlar, kapson/cavessons, tyglar, longerlina och schabrak. Produkterna är handgjorda i deras eget sadelmakeri av högkvalitativt läder.

Välkommen in i butiken!

/Anneli

sv_SESwedish
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro